18 Mayıs 2015 Pazartesi

AB TÜRKİYEYİ İSTESEDE ALAMAZ



Aslında bu soruyu şöyle düzeltmek gerekir:Avrupa Birliği istese bile bizi neden alamaz ?

Bunun cevabı için önümüze bir Dünya haritası koyup incelememiz gerekiyor.

Türkiye demek :

''Dünya'nın merkezi'' demektir ;

  dersek hiçde yanlış olmaz.

Burayı kontrol eden aynı zamanda Dünyayı da kontrol eder.

Aynı anda

Avrupa'yı,Rusya'yı,Orta Doğu'yu,Kafkasları,Yakın Doğu'yu,Kuzey Afrika'yı,Ak Denizi,Kara Denizi,Hazarı hatta Orta Asya'yı... kontrol altında tutmak için kullanılabilecek Dünya'da başka bir Yer varmıdır ?

Harita bize Dünya'da Türkiye'den başka böylesine geniş ve önemli bir alanı kontrol altında tutmaya müsait başka hiç bir yer YOKTUR diyor.Bildiğimiz gibi bütün Dünya'nın patronu Amerikadır.Onun Dünya'da vaz geçemeyeceği en önemli ülke Türkiye'dir ; Türkiye'den sonra gelenler:   Almanya,Japonya,pakistan,İngiltere,İsrail,İrandır.(İran'ın danışıklı dövüş yaptığına bakmayın)daha sonra da daha önemsiz ülkeler gelir..Mısır,Kıbrıs,Yunanistan,Fas vb.Görüldüğü gibi ABD için Dünya'daki en önemli ve en vaz geçilmez ülke Türkiye'dir.ABD belki kendi bazı  Eyaletlerinden bile vaz geçebilir ama Türkiye'yi asla ! Türkiye olmazsa ABD  bir kolu kesik adama benzer.

Ayrıca sadece ABD değil Rusya'da istemez Türkiye'nin Avrupa Birliğine katılmasını Zaten Rusya'nın batısı Avrupa Birliği birde güney batıdan AB ile komşu olmak istemez.Türkiye ne zaman AB ye alınır ?

Türkiye AB ye ancak ABD müsade ettiğinde alınır yani ABD ne zaman Avurpa'nın tamamen kendi kontrolünde olduğundan emin olursa o zaman Türkiye AB ye alınabilir.Türkiye'nin AB ye alınmamasının bir ikinci sebebi daha vardır.Başka projelerde ön ayak olarak kullanılabilir.Mesela Orta Doğu birliği kurulabilir ve bu birlik Türkiye üzerinden kontrol edilebilir.Tıpkı Avrupa birliğinin Almanya üzerinden kontrol edilmesi gibi.

İşte Türkiye'nin AB ye alınmamasının gerçek sebepleri bunlardır.Geri kalanı ıvır zıvır laf kalabalığıdır.

yok halkın çoğu Müslümanmış ,Türkmüş,ülke geriymiş,işsizlik yüksekmiş ..falan ..bunların hepsi ancak AB gerçekten bağımsız olsaydı geçerli olabilirdi.

 DÜNYAYA HAKİM BİR GÜÇ SATRANÇ OYNAMAYI SEVER AMA ASLA ZAR ATMAZ !


Hiç yorum yok: